Beam Awards 8
Beam Awards 27jpg
Beam Awards 15
Beam Awards 31
Beam Awards 20
Beam Awards 21
Beam Awards 17
Beam Awards 6
Beam Award 2

Cedar Brae Residence

Location

St. John's, NL

Design Team

AIRO Landscapes

Construction Team

AIRO Landscapes

It is always a treat it is when you visit a client’s property, and you find a DANCE floor! The existing dance floor was a great focal point from which this design jumped off from. We created a space that embraced the dance floor but was in high contrast with it as well. The opposite effect of the circular platform and curvy painted squares with the square lounge area with a square cut paver pattern was the grounding that this space needed. There is now a curved pathway that wraps halfway around the dance floor which connects to a sizeable lounge area. The lounge area has a space for a bar table(s) and comfortable lounge chair seating. This area is also meant for an outdoor kitchen space / bar and dining. The railing is typical linear spindles also contrasts nicely with the bent curved rails on the dance floor. The fixed lounge area against the fluidity of the dance floor area makes this a dynamic space to spend the evening entertaining friends and family until the wee hours of the morning. A great place for an ultimate outdoor party!