Blue Putee Residence

This garden was created as a space to entertain. The scale and openness of the deck allows for many different furniture arrangements depending on the occasion.

 

The clean lines make this a contemporary space. The long linear bench allows you to sit and enjoy the garden, guiding your eye to a privacy screen that in time will be a green wall of vines. This screen and the shed also act to provide privacy for a more intimate space for the owners.

 

When the deck is not in use, the focus is on the garden as seen from the inside of the house through the windows and doors. The specimen garden features many unique plants that have interesting textures and foliage colours that are sure to impress all year long.

LOCATION

St. John's, NL

DESIGN & CONSTRUCTION TEAM

AIRO Landscapes