© 2019 Airo Landscapes Inc.

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

CNLA 2017 / 2018

Victoria Lake Residence

Location 

St. John's, NL

Design Team 

AIRO Landscapes

 

Construction Team 

AIRO Landscapes

At this residence it was important to create a welcoming entrance space that kept with the natural aesthetic of the home. The positioning of the garden beds and large natural stone planter define the space from the driveway, and create a short but winding path to the doors. This forces the guest to slow their movement through the space, to bring them in contact with the garden and natural elements and create an experience of passage before reaching their destination. Keeping with the aesthetic of the home and surrounding property, woodland type plants were chosen in a pallet of greens and whites with attention to texture and scent, adding to the experience of the visitor. A splash of red foliage in the planter box is the perfect accent to draw your attention to the front doors. Constructed by Atmosphere Landscape Construction.